Home | Agenda

maandag 5 augustus 2024 10.00-12.00 uur 

Samen even uit de zorg: Creatief Actief


Nieuwe Waalreseweg 38, 5552 EM Valkenswaard

Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk.
Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Drie maal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten in Valkenswaard.
 
Aangezien er voldoende begeleiding aanwezig is kunnen mantelzorgers hun eigen invulling geven aan deze ochtend/middag.  

Aanmelden wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Je kan je aanmelden door te bellen naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088-0031168 of te mailen naar info@mantelzorgverlicht.nl.


Elke 1e maandagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur ben je welkom bij 'De zoete inval' voor het thema Creatief Actief

Bij de bijeenkomsten in De Zoete Inval staat creativiteit centraal. Terwijl we gezellig praten onder het genot van een kopje koffie, word je uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan. Een activiteitenbegeleidster van Valkenhof zorgt voor de ideeën en de ondersteuning hierbij.


Ik wil me aanmelden voor deze activiteit.
voornaam
tussenvoegsel
achternaam *]
email *]
adres *]
huisnummer *]
toevoeging
postcode *]
plaats *]
telefoon *]
geboortedatum *]

Steunpunt Mantelzorg ValkenswaardSteunpunt Mantelzorg Verlicht Valkenswaard
T: 088 0031 168
E: info@mantelzorgverlicht.nl
Antwoordnummer 10422
Postcode 5600VB Eindhoven

Bereikbaar: iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT 2024
Het Mantelzorgcompliment kan in Valkenswaard weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand die in Valkenswaard woont voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 oktober 2024 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet.
Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer