Home | Contact

Contact en adres

Steunpunt Mantelzorg Verlicht Valkenswaard
T: 088 0031 168
E: info@mantelzorgverlicht.nl
Antwoordnummer 10422
Postcode 5600VB Eindhoven

Bereikbaar: iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Schrijf je in als mantelzorger.
Iedere mantelzorger die zich inschrijft bij het Steunpunt Mantelzorg Verlicht ontvangt automatisch de mantelzorgpas als bewijs van inschrijving. Op de achterzijde van de mantelzorgpas kun je aangeven met wie in geval van nood contact kan worden opgenomen. Als je als mantelzorger onverwacht uitvalt, kunnen hulpverleners direct de contactpersoon waarschuwen.
Om je te helpen bij het overdragen van zorg (of het nadenken hierover) kun je gebruik maken van het mantelzorgboek. In het mantelzorgboek kun je alle informatie over de zorg die je geeft invullen. Door het ingevulde mantelzorgboek is degene die jou vervangt goed op de hoogte van de belangrijkste informatie over de zorg.
Het mantelzorgboek kun je gratis aanvragen bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht.  

Mantelzorgers die bij het steunpunt staan ingeschreven komen in aanmerking voor de automatische verzekering tijdens hun mantelzorgactiviteiten. Meer informatie is te vinden op http://vrijwilligersnetnederland.nl/ 

En je ontvangt als mantelzorger drie keer per jaar M-nieuws, de nieuwsbrief voor mantelzorgers. Hiermee wordt je op de hoogte gehouden van nieuws en ondersteuningsmogelijkheden in Valkenswaard.

Wil je je inschrijven als mantelzorger? Klik dan hier. Heb je liever een papieren versie? Neem dan contact op met het steunpunt.
  

Steunpunt Mantelzorg ValkenswaardSteunpunt Mantelzorg Verlicht Valkenswaard
T: 088 0031 168
E: info@mantelzorgverlicht.nl
Antwoordnummer 10422
Postcode 5600VB Eindhoven

Bereikbaar: iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT 2024
Het Mantelzorgcompliment kan in Valkenswaard weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand die in Valkenswaard woont voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 oktober 2024 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet.
Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer