Home | Agenda

woensdag 17 juli 2024 10.00-12.00 uur 

Samen even uit de zorg: Het spel der ontmoeting


De Belleman, Bruninckxdal 2, 5551 EV Valkenswaard

Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk.
Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Drie maal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten in Valkenswaard.
 
Aangezien er voldoende begeleiding aanwezig is kunnen mantelzorgers hun eigen invulling geven aan deze ochtend/middag.  

Aanmelden wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Je kan je aanmelden door te bellen naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088-0031168 of te mailen naar info@mantelzorgverlicht.nl.


Elke 3e woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur ben je welkom in de theaterzaal van de Belleman voor het thema Het spel der ontmoeting.

Samen met theatermaakster Mieke Toussaint gaan deelnemers samen spelen, muziek ervaren, kijken en luisteren. Samen er even tussenuit om een andere wereld te creëren.


 


Ik wil me aanmelden voor deze activiteit.
voornaam
tussenvoegsel
achternaam *]
email *]
adres *]
huisnummer *]
toevoeging
postcode *]
plaats *]
telefoon *]
geboortedatum *]

Steunpunt Mantelzorg ValkenswaardSteunpunt Mantelzorg Verlicht Valkenswaard
T: 088 0031 168
E: info@mantelzorgverlicht.nl
Antwoordnummer 10422
Postcode 5600VB Eindhoven

Bereikbaar: iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT 2024
Het Mantelzorgcompliment kan in Valkenswaard weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand die in Valkenswaard woont voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 oktober 2024 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet.
Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer