Home | Agenda

donderdag 25 juli 2024 14.00-16.00 uur 

Samen even uit de zorgVW: Ontspannen en een lekker kopje koffie in de natuur.


Bosstraat 45, 5553 CL Valkenswaard

Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk.
Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Drie maal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten in Valkenswaard.
 
Aangezien er voldoende begeleiding aanwezig is kunnen mantelzorgers hun eigen invulling geven aan deze ochtend/middag.  

Aanmelden wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Je kan je aanmelden door te bellen naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088-0031168 of te mailen naar info@mantelzorgverlicht.nl.


Elke 4e donderdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur ben je welkom bij kinderboerderij 'Het Kleine meer' voor het thema 'Ontspannen en een lekker kopje koffie in de natuur'.

Ontmoet elkaar voor een kop koffie op de kinderboerderij, kijk naar de dieren of maak een wandeling bij het natuurgebied De Kleine Meer. Ook zullen in samenwerking met de kinderboerderij activiteiten of presentaties plaatsvinden waarbij de natuur centraal staat.
 


Ik wil me aanmelden voor deze activiteit.
voornaam
tussenvoegsel
achternaam *]
email *]
adres *]
huisnummer *]
toevoeging
postcode *]
plaats *]
telefoon *]
geboortedatum *]

Steunpunt Mantelzorg ValkenswaardSteunpunt Mantelzorg Verlicht Valkenswaard
T: 088 0031 168
E: info@mantelzorgverlicht.nl
Antwoordnummer 10422
Postcode 5600VB Eindhoven

Bereikbaar: iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT 2024
Het Mantelzorgcompliment kan in Valkenswaard weer worden aangevraagd. Zorg je voor iemand die in Valkenswaard woont voor minstens 8 uur per week en minimaal 3 maanden? Vraag dan het Mantelzorgcompliment aan.

Je kunt tot uiterlijk 1 oktober 2024 het compliment aanvragen. Dit kan via de computer. Let op! Gebruik hiervoor geen telefoon of tablet.
Als je aanvraag goed is binnengekomen, ontvang je hiervan een bevestiging via de post.
NIEUW MANTELZORGCOMPLIMENT AANVRAGEN

lees meer